logo OOG voor Goes

Streetsale Goes

Streetsale Goes

Streetsale

Deze wil je niet missen!

4 dagen met extra sale.

De Goese ondernemers bieden deze 4 dagen extra voordelig de sale aan, in 2023 was dit op:

27,28, 29, en 30  juli.

Streetsale in Goes

De Streetsale in Goes is een begrip in Goes en ver daar buiten.

De winkelstraten bruisen van de sale en de leuke aanbiedingen.

Hou onze kalender in de gaten voor de volgende editie.

Goes zeker niet gaat missen.

 

 

Goes is een stad die bekend staat om zijn bruisende sfeer en gastvrijheid. Tijdens de Streetsale zullen de straten tot leven komen met kraampjes vol unieke producten, heerlijk eten en allerlei leuke activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een speciaal souvenir of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, er is voor elk wat wils.

Naast de Streetsale kun je ook genieten van live muziek die door de straten van Goes klinkt. Artiesten van verschillende genres zullen optredens verzorgen, waardoor er een levendige en feestelijke sfeer ontstaat. Laat je meevoeren door de muziek terwijl je door de straten slentert en geniet van de unieke ambiance van de stad.

En natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te winkelen. Goes heeft een gevarieerd winkelaanbod, van boetiekjes tot grote winkelketens. Tijdens de Streetsale zullen veel winkels speciale aanbiedingen en kortingen hebben, waardoor het winkelen nog leuker wordt. Laat je verrassen door de vele winkelmogelijkheden en ga op zoek naar dat ene unieke item dat je niet kunt weerstaan.