logo OOG voor Goes

KERST IN GOES

Kerst in Goes

Kerstmarkt in Goes

Het is weer die magische tijd van het jaar!

Goes Winterstad staat voor de deur en we kunnen niet wachten om met jullie te genieten van de betoverende kerstsfeer die onze prachtige binnenstad zal verlichten op zaterdag 9 en zondag 10 december. Maak je klaar om ondergedompeld te worden in een wereld van fonkelende lichtjes, betoverende melodieën en de heerlijke geur van lekkernijen die de straten vullen.

Kerstmarkt Goes digitale stadsgids

Nog meer Kerst

Op zaterdag 16 en zondag 17 december is Omnium Goes van 10:00-17:00 uur dé plek voor het ‘Kerstweekend Spektakel’. Met diverse optredens van Sport & Dans Body-Action Goes, een modeshow en skibeurs van Intersport Goes, een kinderspeelplein, muziek, diverse hapjes en drankjes en gezellige kraampjes.

Het hele weekend rijdt er een gratis pendelbus tussen het centrum (Oostwal) en Omnium Goes, mede mogelijk gemaakt door Ondernemers Organisatie Goes.

Extra koopzondagen

De feestelijke maand december staat voor de deur. Om ervoor te zorgen dat jullie allemaal de kans krijgen om de perfecte kerstcadeaus te vinden en te genieten van de betoverende sfeer van de feestdagen, hebben we besloten om in Goes speciaal voor kerst extra koopzondagen in te lassen.

Vanaf het begin van december tot aan de feestdagen zelf zullen de winkels in onze prachtige stad jullie verwelkomen voor een betoverende winkelervaring op deze extra koopzondagen. Kom gezellig langs met vrienden en familie, geniet Goes.

Laten we samen de magie van de decembermaand vieren en kom naar Goes om de mooiste kerstcadeaus uit te zoeken voor je dierbaren. Noteer alvast de data van onze extra koopzondagen, zodat je niets hoeft te missen!

 • 3 december
 • 10 december (kerstmarkt)
 • 17 december
 • 22 december (extra feestelijke koopavond)
 • 31 december (op de valreep jouw oud en nieuw outfit in Goes scoren)

Gezelligste kerstmarkt van Zeeland

De kerstmarkt in Goes

Tijdens het evenement kun je niet alleen genieten van de feestelijke kerstmarkt in de betoverende Grote Kerk en de gezellige kersttent, maar ook de kans grijpen om in de bruisende binnenstad van Goes rond te snuffelen en alvast unieke kerstgeschenken voor je dierbaren te vinden. Laat je verrassen door de winkels vol prachtige geschenken die de perfecte kerstsfeer ademen.

Kerstpaleis

Verder nodigen we je uit om het prachtige Monumentale Stadhuis te bezoeken, dat is omgetoverd tot het betoverende Kerstpaleis. Laat je betoveren door de magie van Hotel Noël, waar elke kamer een eigen verhaal vertelt en waar je wordt ondergedompeld in een sprookjesachtige wereld vol liefde, vriendschap en warme kerstgevoelens.

Aarzel niet om je tickets vooraf te reserveren om de drukte voor te zijn. Kom op vrijdag 8 december, zaterdag 9 december, zondag 10 december, donderdag 14 december, vrijdag 15 december of zaterdag 16 december en laat je betoveren door de feestelijke sfeer van het Kerstpaleis.

We kijken ernaar uit om samen met jullie de magie van Kerst te vieren tijdens Goes Winterstad. Samen maken we deze feestdagen onvergetelijk!

Openingstijden Hotel Noël

 • Vrijdag 8 december 18.00-21.00 uur
 • Zaterdag 9 december 10.00-17.00 uur
 • Zondag 10 december 10.00-17.00 uur
 • Donderdag 14 december 18.00-21.00 uur
 • Vrijdag 15 december 18.00-21.00 uur
 • Zaterdag 16 december 10.00-17.00 uur
  Prijs: € 4,00
  Kaartverkoop: https://www.ticketview.nl/shop/stichtingmusicalvrienden