logo OOG voor Goes

DOEN in GOES

BEKIJK DOEN

in Goes

GOES

te DOEN

In Goes hoef je je nooit te vervelen!

Goes Beleven

Een prachtig theater,

een goede discotheek, (feest)cafés een knusse bioscoop en geweldige eetgelegenheden. Goes heeft een bruisende horeca waar je je te goed kan doen aan culinaire hoogstandjes.

Goes heeft ook voor de cultuurliefhebber een ruim aanbod. Denk dan aan de mooie historische panden.

Ontdek de rijke geschiedenis van Goes door een wandeling te maken met een stadsgids. Goes heeft een prachtige bibliotheek, een museum, concerten in de Manhuistuin en nog veel meer.
Een diverse UIT-agenda met een aanbod voor jong en oud!

Binnen en Buiten

De gemeente Goes stimuleert de organisatie van evenementen in Goes.

In en om binnenstad van Goes wordt met grote regelmaat een evenement georganiseerd. Van grote openlucht evenementen zoals “Goes-Europa”, een evenement met muziek, dans en theater, Goes Couture, Goes autostad, Europa festival, Goes bruist, Roze zaterdag maar ook exposities, theater voorstellingen en lezingen. Bekijk de Uit-agenda voor geplande evenementen.

Doen

Naast uitgaan en cultuur snuiven, biedt Goes ook tal van mogelijkheden voor sport en ontspanning, in ons overzicht is o.a. een Yoga – en Ballet studio, zwembad het Omnium en binnen speeltuin de Vierlinden  opgenomen.  

Kinderen

Ook kinderen en hun ouders hoeven niet lang na te denken over “wat we vandaag eens zullen doen”. Goes biedt ontelbare mogelijkheden voor een leuke dag met de kinderen, waarbij de ouders zich eveneens niet hoeven te vervelen. 

Denk aan een kinderboerderij met midget golf en restaurant, de stoomtrein en het Omnium

(regenbos, zwembad en sporthal).

Kijk voor een volledig overzicht ook eens op de website van Goes is Goes, Goes Marketing, waar je hier een overzicht vindt van alle attracties (voor volwassenen en kinderen) in Goes!

Goes organiseert met grote regelmaat evenementen die gericht zijn op kinderen. Zo hebben we Goes Kinderstad, een Kinderburgemeester en vergeet de Kermis niet!!

OOK LEUK OM TE DOEN

in Goes

Bekijk de agenda om te zien wat er te beleven is in Goes!